OM OSS

Peter Niclasen

Leg. Kiropraktor

Dipl. Akupunktör

Mitt namn är Peter Niclasen.

Jag har utbildat mig till kiropraktor på grund av att jag själv haft problem med min rygg. På så sätt kom jag i kontakt med kiropraktiken. Mellan 1995 och 2009 blev jag dessutom opererad för diskbråck 2 gånger. Detta gör att jag har stor förståelse för personer med ryggproblem, samt hur mycket kiropraktiken kan hjälpa var och en.

Efter min operation bestämde jag mig för att ta reda på vad som krävdes för att utbilda sig till kiropraktor. Först fick jag läsa in 2,5 år på Komvux (Naturvetenskap programmet), därefter ytterligare fem år till utbildad kiropraktor. Av de fem åren studerade jag 3 år på Macquarie University i Sydney samt 2,5 år på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan i Stockholm.

Med tanke på mitt förflutna med en hel del rehabilitering efter mina operationer vet jag vad som krävs för att komma tillbaka till normal hälsa. Jag är utbildad personlig tränare, vilket gör att jag har en stor erfarenhet av just träning.

Nyckeln till framgången och det goda ryktet på Torsokliniken (som jag starta 2006) är den kiropraktiska behandlingen tillsammans med den personliga träningen som varje patient får.

John Eriksson

Dipl. hypnotisör vid SSEAH

John arbetar med flera metoder/tekniker integrerat med varandra. Hypnos, NLP och coaching är en effektiv kombo. Det är en enkel och snabb behandling. Du som klient vet alltid vad som ska hända. De flesta upplever behandlingen spännande, utvecklande och annorlunda.

I hypnos arbetar ni bakåt, i nuet och framåt. Genom att ta bort, lägga till eller förstärka ett beteende, en tanke eller en känsla, skapas mer balans. Du kan bli stärkt i sådant du vill bli bättre på genom att tillföra något konstruktivt och positivt, eller avlägsna gamla negativa undermedvetna program som håller dig tillbaka och begränsar.

T.ex. kan du frigöra en fobi, rädsla, IBS, reducera stress, oro, smärta, vrede och spänningar – hantera svartsjuka, stärka självförtroende/självkänsla, avlägsna panikattacker eller förlösa flygskräck. Ofta upplever klienter flera av dessa känslor samtidigt, då det ofta finns ett samband mellan dem.

Mer info på jagkraft.se

 

eva soto

Eva Soto

Leg. fysioterapeut och dietist

Smärta som hindrar dig från att leva ditt liv?

Jag är en legitimerad fysioterapeut och dietist som specialiserar mig på att hjälpa människor med kronisk smärta.

Genom en kombination av akupunktur, fysioterapi och kostrådgivning kan jag hjälpa dig att:

    • Minska din smärta
    • Öka din rörlighet
    • Förbättra din livskvalitet

Jag är passionerad över min profession och jag tror att alla har rätt att leva ett smärtfritt liv.

Kontakta mig idag för att se hur jag kan hjälpa dig.

0765846279

info@evasoto.se

evasoto.se