Har du besökt Torsokliniken och vill dela med dig av dina erfarenheter går det bra att maila oss på pn[at]torsokliniken.se så lägger vi ut din kommentar nedan. (Byt ut [at] i mailadressen mot @)


Eva Sjöström
Haft problem med ryggen redan som barn, skadat ryggen när jag ridit och ramlat av. Ramlat i trappa. Foglossning med alla mina tre barn. Stress som skapat spänningar i muskler.

Så jag var inte i det bästa skick när jag kom till Peter! Efter ett antal behandlingar känner jag stor skillnad och min frozen schoulder är betydligt bättre den också.

Kan verkligen rekommendera Peter


Kenneth
Jag har haft migrän sedan tidig barndom. Värken har kommit ca en gång i veckan.Efter att Peter behandlat min rygg och nacke så är det mycket sällsynt att jag får migrän. Tack Peter ! Jag kan verkligen rekommendera Torsokliniken !.


Petra Håkansson
AKUPUNKTUR
Som gravid kan jag varmt rekommendera akupunktur mot nattliga kramper i vaderna. Jag blev helt hjälpt av de små nålarna efter endast två behandlingar!
-Kramperna var som bortblåsta!
Peter är fenomenalt duktig på att sätta dem små nålarna rätt och effekten är otroligt positiv!…=))


Camilla Ryden
Har gått till olika kiropraktiker samt sjukgymnaster för min dåliga rygg. Peter är den enda som klarat av att få ”bort mitt onda” och justera på rätt sätt. Rekommenderar honom varmt


Ewa Eskilsson
Kom till Peter med ryggskott och en fruktansvärd smärta i nedre delen av ryggen,har inte upplevt detta tidigare. Då gjorde han justeringar och detta skulle läka ut. Åkte hem och fick fruktansvärt ont under natten,tog smärtstillande och ringde peter påföljande dag. Fick förklarat för mig att detta var ett naturligt skeende och att det kommer att lägga sig. Hade återbesök inom 3dagar och på detta besöket blev det ytterliggare justeringar,samt stretch av muskler.redan samma eftermiddag kändes det mycket bättre.Och efter ytterliggare besök nu så kan jag säga att jag nog snart är helt återställd :)kommer dock att följa upp detta med förebyggande behandlingar så ofta som det behövs. Så jag rekommenderar Peter varmt Tack Peter! du har gjort underverk med min rygg!!


Staffan Linde
Efter att i flera år haft regelbundna ryggproblem, gick jag på rekommendation till Peter. Redan efter första besöket märkte jag en markant förbättring. Nu besöker jag Peter regelbundet för att hålla ryggen i skick & bli ”justerad”. Efter att behandlingarna inleddes, har jag inte haft några som helst besvär! Detta är naturligtvis en stor lättnad! Äntligen kan jag röra mig som jag vill utan att behöva vara rädd för att ryggen ska ”packa ihop”. Tack Peter!


Susanne Hellkvist
Har bara varit hos Peter 3 ggr och lär behöva gå fler ggr. MEN känner att det går åt rätt håll…och det är så himla trevligt… ; ) Tack Peter


Ola Brännström
Kunnig, förtroendeingivande och lugn. Väldigt bra behandling. Jag kan varmt rekommendera Peter. Ola Brännström


Linda Borghlund
Peter fixade min rygg på ett kick !!! Känner sig varmt mottagen när man kommer,lugn och trygg när du jobbar ! Rekommenderar dig varmt. Linda


Sandra
Har länge gått och haft rygg problem och huvudvärk. Sen första mötet med Peter har smärtan succesiv försvunnit, både i rygg och huvud. Detta var något av de bästa jag gjort då jag känner mig starkare och smidigare. Peter har mitt fulla förtroende då han är noggrann med de han gör och otroligt kunnig!! Tack för all hjälp 🙂


Niclas Ember
Jag är förbluffad över hur effektivt det varit att prova på kiropratik. Efter att ha haft ständigt återkommande rygg- och huvudvärk under en längre tid, ofta flera gånger i veckan, har jag inte haft ont mer än någon enstaka gång, och då betydligt lindrigare, sen jag fick min första behandling. Efter tre behandlingar känner jag mig mycket lättare och rörligare i rygg och nacke.


Per Hullvik
Peter är en professionell kiropraktor som vid varje behandlingstillfälle gett mig ett utomordentligt bemötande, och en behandling som gett mig min rörlighet och hälsa tillbaka. Eftersom jag har ett stillasittande arbete vid skrivbord och dator, behöver jag regelbundet gå till Peter trots att jag tränar. Sedan två år tillbaka besöker jag honom varannan månad på ryggbesiktning eftersom ryggen behöver en justering då och då. På det viset undviker jag ryggskott och sjukskrivning.


Anna Bystedt
Hej Peter! Mår finemang! Känns som mkt har släppt bara efter ett besök. Mycket mjukare nu. Inte lika ont. Det sista tar vi på tisdag! Ha en fin helg! Kram Anna


Per H
Peter är en professionell kiropraktor som vid varje behandlingstillfälle gett mig ett utomordentligt bemötande, och en behandling som gett mig min rörlighet och hälsa tillbaka. Eftersom jag har ett stillasittande arbete vid skrivbord och dator, behöver jag gå regelbundet till Peter trots att jag tränar. Sedan två år tillbaka besöker jag honom varannan månad på ryggbesiktning eftersom ryggen behöver en justering då och då. På det viset undviker jag ryggskott och sjukskrivningar.


Lisman
Första gången jag kom till Peter visade det sig att jag hade funktionsstörningar i flera leder och som var behandlingsbara. Efter ett antal behandlingar och hem övningar som visserligen gör mycket ont, så känner jag att det hjälper. Idag känner jag att jag bla fått en större rörelsefrihet i hela kroppen. Min yrsel är borta och mesta del av smärtan från kotpelaren också.

Jag har varit mycket rädd och har dragit mig för att gå till kiropraktiker eftersom mitt nervsystem är ”överkänsligt” för inåtgående impulser. Detta innebär att sensoriska nervsignaler från periferin, dvs muskler och leder mm, förstärks på ett överdrivet sätt i ryggmärgen och hjärnan. Denna ökade känslighet medför att icke smärtsamma sensoriska impulser upplevs som mycket smärtsamma. Peter är en mycket lugnt och behaglig person. Varje justering är ett samspel mellan oss och om jag känner att jag inte klara av en ”justering” väntar vi med den till nästa gång. Vi låter kroppen avgöra hur mycket den orkar med för det blir inte bra om vi stressar upp nervsystemet för mycket. Ett stort tack till Peter och min man som fick mig att övervinna min rädsla.


Staffan Hagre
Har gått till en annan kiropraktor i många år, men det har varit i akut syfte. Fick via en kompis höra om Peter, o gick till honom, det ångrar jag inte. Han gick igenom hela kroppen, o gjorde en del justeringar. Nu känns det helt ok att hoppa upp på morgnarna, utan att vara rädd att det ska hända något med ryggen.


Katarina
Kom till Peter första gången sommaren 2007 efter plötsligt ont i ländrygen och med ichiassmärtor. Peter undersökte och hittade orsaken snabbt. Han är mycket bra på att förklara allt han gör, så man känner sig helt trygg. Efter ganska frekventa besök första halvåret går jag nu hos Peter var 3 -4:e månad och känner mig mycket bra. Jag rekommenderar varmt Peter till alla som har behov av kiropraktik!


Mia Wedin
Hej Peter! Nu är det längesedan jag gick hos dig och jag vill bara säga att din nya hemsida ser fin ut och att du är en jättebra kiropraktor! Hälsar Mia


Camilla Rydén
Då hela familjen Rydén går till dig säger det nog rätt mycket om hur du är samt vad vi tycker om dig! // Från en liten skara mycket nöjda kunder/patienter P.s Jag personligen har rekommenderat/rekommenderar dig till många som behöver hjälp D.s


Lena Nilsson
Jag kom till Peter för 5 veckor sedan med nackspärr och otroliga smärtor ner i armen, kunde varken ligga eller sitta.Redan efter 3 behandlingar började det ljusna och idag är jag helt återställd. Fantastiskt duktig kille med stor kunskap som inger förtroende.


Peter Jacobsson
Ett besök behövdes denna gång för behandling med nacksmärtor och tillhörande huvudvärk. Efter en vecka med vila var rörligheten tillbaka


Nina Ax
Jag har fått ett fantastiskt bra bemötande. Min rygg är bättre och min huvudvärk som jag inte ens hade satt i samband med ryggen är helt borta


Anders Kvant
Tack Peter för behandlingarna. Äntligen en kiropraktiker som tar sig tid! Jag rekomenderar dig till mina nära o kära. //Anders


J. Krynell
För min del var det bra och profesionell behandling som gav mig rörlighet och hälsa tillbaka.


Fredrik Niclasen
Hej Peter, jag tycker min rygg är mycket bättre nu

Powered by Vibe IT