Mitt namn är Peter Niclasen.
Jag har utbildat mig till kiropraktor på grund av att jag själv haft problem med min rygg. På så sätt kom jag i kontakt med kiropraktiken. Mellan 1995 och 2009 blev jag dessutom opererad för diskbråck 2 gånger. Detta gör att jag har stor förståelse för personer med ryggproblem, samt hur mycket kiropraktiken kan hjälpa var och en.

Efter min operation bestämde jag mig för att ta reda på vad som krävdes för att utbilda sig till kiropraktor. Först fick jag läsa in 2,5 år på Komvux (Naturvetenskap programmet), därefter ytterligare fem år till utbildad kiropraktor. Av de fem åren studerade jag 3 år på Macquarie University i Sydney samt 2,5 år på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan i Stockholm.

Med tanke på mitt förflutna med en hel del rehabilitering efter mina operationer vet jag vad som krävs för att komma tillbaka till normal hälsa. Jag är utbildad personlig tränare, vilket gör att jag har en stor erfarenhet av just träning.

Nyckeln till framgången och det goda ryktet på Torsokliniken (som jag starta 2006) är den kiropraktiska behandlingen tillsammans med den personliga träningen som varje patient får.

Jag heter Nada Novakovic. Diplomerad massör/ naturkosmetisk terapeut/ har ayurvedisk grundutbildning/studerat psykosyntes Huma Nova/ certifierad instruktör i medveten andning.

Min vision är att du som kund alltid ska känna dig välkommen. Väl omhändertagen och att du känner dig trygg. Få en stunds avkoppling. Fri från stress och krav och att du känner dig fylld med nya krafter och med ett inre lugn. Redo att möta vardagen igen!

Svensk klassisk massage, bambumassage, hot Stone massage, chokladmassage, helkroppspeeling.

Naturkosmetiska ansiktsbehandlingar med ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Färg & formning av fransar/bryn.

Om du har klippkort via Hälsoresurs kan du enkelt boka din massage online på bokadirekt.

Varmt välkommen!

Vill du veta mer är du välkommen att ringa mig 076-8939842
eller maila info@novilife.com
Hemsida www.novilife.com

bjornJohn Eriksson, Djupgående och hållbar personlig utveckling.

Hej! Jag heter John Eriksson och arbetar med hypnosterapi och coaching. Många år innan jag gick hypnosutbildningen fördjupades mitt intresse för personlig utveckling, det var ett område som gav mening till mig och lusten att fördjupa mig i ämnet ökade hela tiden. Jag arbetade aktivt och medvetet med att lära mig mer, förändra mig själv och förstå på vilket sätt jag skulle kunna bidraga till att skapa bättre folkhälsa och höja människors medvetande om sig själva. Sagt och gjort! 2008 gick jag min utbildning i hypnosterapi på Svenska skolan för etisk och analytisk hypnos (SSEAH).

Jag startade mitt företag Jagkraft AB 2010. Sedan dess arbetar jag med detta. Under tiden har jag även utbildat mig till coach hos Your Vision Coach Academy (YVCA). Jag är även medlem i Hypnosis Motivation Institute (HMI) i Kalifornien USA. HMI är ett utbildningsinstitut som forskar om hypnos och utbildar hypnosterapeuter. De har varit en ovärderlig tillgång i min utveckling. Jag får ständiga uppdateringar om vad som händer i hypnosvärlden och forskningsresultat, nya ”verktyg” och tekniker som gynnar mina kunder och jag fortsätter förstås min utveckling genom dem.

En tankeställare:
Positiva tankar resulterar i bra känslor, som motiverar ett sunt beteende.
Negativa tankar resulterar i dåliga känslor, som motiverar ett destruktivt beteende.

Vill du veta mer om vad jag kan hjälpa dig med – Titta in på min hemsida.
Vill du boka en tid, ring eller maila.

Vill du prata en stund för att undanröja eventuella frågetecken så kan du ringa mig.

Med vänliga Hälsningar
John

John Eriksson
Jagkraft AB