OM OSS

Peter Niclasen

Leg. Kiropraktor

Dipl. Akupunktör

Mitt namn är Peter Niclasen.

Jag har utbildat mig till kiropraktor på grund av att jag själv haft problem med min rygg. På så sätt kom jag i kontakt med kiropraktiken. Mellan 1995 och 2009 blev jag dessutom opererad för diskbråck 2 gånger. Detta gör att jag har stor förståelse för personer med ryggproblem, samt hur mycket kiropraktiken kan hjälpa var och en.

Efter min operation bestämde jag mig för att ta reda på vad som krävdes för att utbilda sig till kiropraktor. Först fick jag läsa in 2,5 år på Komvux (Naturvetenskap programmet), därefter ytterligare fem år till utbildad kiropraktor. Av de fem åren studerade jag 3 år på Macquarie University i Sydney samt 2,5 år på Skandinaviska Kiropraktor Högskolan i Stockholm.

Med tanke på mitt förflutna med en hel del rehabilitering efter mina operationer vet jag vad som krävs för att komma tillbaka till normal hälsa. Jag är utbildad personlig tränare, vilket gör att jag har en stor erfarenhet av just träning.

Nyckeln till framgången och det goda ryktet på Torsokliniken (som jag starta 2006) är den kiropraktiska behandlingen tillsammans med den personliga träningen som varje patient får.