Jörgen

Jörgen Nilsson – Exam. Akupunktör TCM & Dipl. Coach ICF

Jag heter Jörgen Nilsson och är akupunktör inom Traditionell kinesisk medicin (TCM) och Dipl Coach. Jag driver företaget Acumakliniken och startade mitt företag 1993 som certifierad massageterapeut.

För att få en helhetssyn och kunna finna den verkliga orsaken till patienternas olika symtom, utbildade jag mig till akupunktör inom Traditionell Kinesisk Medicin på NeiJing Akademien i Enköping under 1998–2001. Under studietiden åkte jag till i Kina och praktiserade på två olika universitetssjukhus i Shanghai under ledning av kinesiska läkare. Jag kompletterade mina drygt 20 års erfarenhet av att behandla människor både mentalt och fysiskt, med att utbilda mig till Diplomerad Coach (ICF-godkänd utbildning) under 2013–2014.

Som akupunktör behandlar jag många olika akuta och kroniska besvär och sjukdomstillstånd. Jag har hjälpt många människor med att bli helt fria från sina besvär med hjälp av akupunktur. Samtidigt har de blivit inspirerade att skapa små förändringar i sitt liv, så att de kan fortsätta att må bra.

Som coach har jag hjälpt ett stort antal klienter att förbättra sin prestationsförmåga, att få bättre självförtroende och självkänsla som i sin tur ökar livskvalitén.

För mer information och bokning – www.acumakliniken.se

Tel: 040-307 207

Mycket välkommen!

Powered by Vibe IT